Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció i matriculació En aquest apartat hi trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/preinscripcio-i-matriculacio/preinscripcio-i-matriculacio-1/@@images/image/preview

Preinscripció i matriculació

En aquest apartat hi trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

Els nens i nenes que durant l’any 2021 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys.

Les dates de la preinscripció per al curs escolar 2021-2022 van del 15 al 24 de març. El procediment es durà a terme únicament de forma telemàtica, però el consistori donarà suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris.

Al formulari de preinscripció s’hi pot accedir mitjançant un ordinador, tauleta tàctil o telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Al web del Departament d'Educació preinscripcio.gencat.cat hi trobareu dos tipus de sol·licitud:

  • Sol·licitud electrònica (SE)
  • Sol·licitud en suport informàtic (SI)

L’elecció més segura és fer el tràmit de sol·licitud electrònica (SE) amb identificació digital. Consulteu com fer-ho en aquest vídeo explicatiu:

Més recursos en línia:

El pares i mares poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 15 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

Per a més informació, consulteu el web de la Generalitat de Catalunya.

En el cas de la preinscripció a les escoles bressol municipals de la ciutat, cal seguir aquest procediment.

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2021-2022, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Documentació necessària per a la preinscripció

Aquest any la sol·licitud de preinscripció es presentarà de forma telemàtica. Al formulari s’hi pot accedir mitjançant un ordinador, tauleta tàctil o telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Criteris i puntuació a tenir en compte

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre, els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L'Oficina Municipal d'Escolarització és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres finançats amb fons públics en l’àmbit del municipi corresponent.

Portes Obertes curs 2021-2022

Informació sobre les jornades de portes obertes dels centres educatius de Rubí per a la preinscripció escolar del curs 2021 - 2022