Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats i recursos educatius L’Ajuntament de Rubí ofereix una Guia d’activitats i serveis educatius als centres públics i concertats de la ciutat amb l’objectiu que els i les educadores disposin d’elements de suport que facilitin una educació integral dels i les alumnes, des dels més petits fins als més grans. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/activitats-i-recursos-educatius/activitats-i-recursos-educatius/@@images/image/preview

Activitats i recursos educatius

L’Ajuntament de Rubí ofereix una Guia d’activitats i serveis educatius als centres públics i concertats de la ciutat amb l’objectiu que els i les educadores disposin d’elements de suport que facilitin una educació integral dels i les alumnes, des dels més petits fins als més grans.

I és que l’educació és una constant al llarg de la vida. Amb aquest catàleg d’activitats, que s’estructura en funció dels diferents cicles educatius, es vol facilitar la tasca diària del personal docent. Consulta la Guia d’activitats i serveis educatius als centres públics i concertats.

Es tracta d’una eina Educativa, en majúscules, perquè l’educació és primordial per assolir altres fites, és el fonament que ens permetrà establir amb èxit l’edificació de la nostra societat, l’edificació de cada una de les realitats individuals que, entrellaçades per aquest entorn que compartim, ens durà a l’esdevenir d’un Rubí més humà, més habitable i més social.

 

Efecte E

Rubí, com a Ciutat dels Infants, aposta fort per una educació viva i dinàmica que es mou al ritme d'un món canviant i ple d'emocions. Amb aquest esperit va néixer el programa d'activitats per a tota la família Efecte E, sota el qual s'han organitzat cursos, tallers, xerrades i sortides.

Casals

L'Ajuntament ofereix diferents tipologies de casals, tant al llarg del curs com durant els períodes vacacionals, per oferir una alternativa pública adequada i amb un valor educatiu als infants de la ciutat.

Patis oberts

El projecte Patis oberts té com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport.

Aules d’estudi

Rubí Jove organitza, dos cops l’any, les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Tallers educatius d'estiu

Els tallers educatius d'estiu per a joves que cursen l'ESO són un recurs gratuït pensat per a reforçar les competències bàsiques i facilitar l'aprenentatge i el desenvolupament de la pròpia autonomia.