Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció i matriculació En aquest apartat trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Preinscripció i matriculació

En aquest apartat trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

Els nens i nenes que durant l’any 2022 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys.

Per consultes relacionades amb el procés  de preinscripció escolar del curs 2022-2023,  contacteu al correu electrònic ome@ajrubi.cat  o al telèfon 935 887 000 (ext 6369).  L'OFICINA MUNICIPAL D'ESCOLARITZACIÓ ROMANDRÀ TANCADA DE L'1 AL 30 D'AGOST, TOTS DOS INCLOSOS.

Per tal d'oferir suport a aquelles famílies que han de fer el tràmit telemàtic de preinscripció escolar  i no disposin de mitjans tècnics per fer-ho o tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia, l'OME ofereix acompanyament en diverses sessions en grup a l’edifici del Rubí Forma, en horari de tarda.

Cal demanar-ho enviant un correu a ome@ajrubi.cat o trucant al 935 887 000 (ext 6369 o 6368 o 6367).

Recursos en línia

Per a més informació, podeu consultar la web d'Ensenyament    

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2022-2023, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Vols fer una reclamació?

Es poden presentar reclamacions al procés de preinscripció a l'ensenyament obligatori per part de les famílies que no hagin obtingut plaça a cap dels centres sol·licitats davant la comissió de garanties d'admissió.

Documentació necessària per a la preinscripció

Aquest any la sol·licitud de preinscripció es presentarà de forma telemàtica. Al formulari s’hi pot accedir mitjançant un ordinador, tauleta tàctil o telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Criteris i puntuació a tenir en compte

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre, els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Portes Obertes curs 2022-2023

Informació sobre les jornades de portes obertes dels centres educatius de Rubí per a la preinscripció escolar del curs 2022 - 2023

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L'Oficina Municipal d'Escolarització és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres finançats amb fons públics en l’àmbit del municipi corresponent.