Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció i matriculació En aquest apartat trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/preinscripcio-i-matriculacio/preinscripcio-i-matriculacio-1/@@images/image/preview

Preinscripció i matriculació

En aquest apartat trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

Els nens i nenes que durant l’any 2021 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys.

Durant el curs escolar s'ha de fer la inscripció a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) amb cita prèvia via electrònica, per telèfon 93 588 70 00 ext. 6369 o enviant un correu electrònic a ome@ajrubi.cat.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció i assignació de places, tots els alumnes preinscrits tenen una plaça assignada en una escola. Els centres publiquen la seva llista d'alumnes admesos per al proper curs i la llista d’espera. Consulta-la per comprovar que hi sou al mateix centre educatiu

També pots fer la consulta al web d'Ensenyament, a l'apartat de consultes individuals.
   

Recursos en línia

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2021-2022, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Vols fer una reclamació?

Es poden presentar reclamacions davant la comissió de garanties d'admissió en relació amb les decisions d'aquest òrgan

Documentació necessària per a la preinscripció

Aquest any la sol·licitud de preinscripció es presentarà de forma telemàtica. Al formulari s’hi pot accedir mitjançant un ordinador, tauleta tàctil o telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Criteris i puntuació a tenir en compte

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre, els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L'Oficina Municipal d'Escolarització és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres finançats amb fons públics en l’àmbit del municipi corresponent.