Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció i matriculació En aquest apartat hi trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/preinscripcio-i-matriculacio/preinscripcio-i-matriculacio-1/@@images/image/preview

Preinscripció i matriculació

En aquest apartat hi trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

Els nens i nenes que durant l’any 2020 compleixen els 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. Per conèixer l’oferta educativa de la ciutat es poden visitar els diferents centres durant les jornades de portes obertes o bé concertar-hi una hora de visita directament ─dependrà de cada centre─.

Consulta els centres educatius de la teva zona.

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats de primària i secundària, de 3 a 16 anys. Cal omplir la sol·licitud, que pots descarregar en aquesta pàgina i que també pots trobar al mateix centre escolar o al web de preinscripció de la Generalitat de Catalunya. La sol·licitud s’ha de presentar al centre educatiu escollit com a primera opció, acompanyada de la documentació corresponent. Els centres estan obligats a recollir totes les sol·licituds. 

En el cas de la preinscripció a les escoles bressol municipals de la ciutat, cal seguir aquest procediment.

 

Documents relacionats

 

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2020-2021, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Criteris i puntuació a tenir en compte

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre, els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L'Oficina Municipal d'Escolarització és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres finançats amb fons públics en l’àmbit del municipi corresponent.