Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ensenyaments artístics A Rubí, hi ha la possibilitat de seguir diversos estudis artístics vinculats a la música i l’art. Amb aquestes propostes educatives es pretén donar una formació sòlida i viva que ensenyi a gaudir de l’art en les diferents vessants. Tota aquesta formació artística es concentra a l’Escardívol: a l’Escola Municipal de Música Pere Burés i a l’Escola d’Art i Disseny edRa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ensenyaments artístics

A Rubí, hi ha la possibilitat de seguir diversos estudis artístics vinculats a la música i l’art. Amb aquestes propostes educatives es pretén donar una formació sòlida i viva que ensenyi a gaudir de l’art en les diferents vessants. Tota aquesta formació artística es concentra a l’Escardívol: a l’Escola Municipal de Música Pere Burés i a l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Escola Municipal de Música Pere Burés

L’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés vol facilitar a la ciutadania els espais i les propostes per fer música de manera pràctica i creativa.

Escola Municipal d’Art i Disseny edRa

L'edRa és un centre de caire públic, tant per la seva forma de finançament com també per la seva voluntat de servei a la societat. L'Ajuntament de Rubí és l'administració local que n'exerceix la titularitat.