Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Calendari de la preinscripció Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2020-2021, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/preinscripcio-i-matriculacio/calendari-de-la-preinscripcio/@@images/image/preview

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2020-2021, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Ensenyaments obligatoris: 2n cicle d'Educació infantil, Primària i Secundària. Curs 2020-2021


  • Termini per presentar la sol·licitud: del 13 al 22 de maig de 2020.

Consulta els centres educatius de la teva zona.

Consulta l'oferta inicial de places dels centres educatius.

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats de primària i secundària, de 3 a 16 anys.

Hi ha una altra preinscripció que serveix únicament per a les escoles bressol municipals de la ciutat. El calendari, en aquest cas, és del 2 al 9 de juny de 2020.

 

Només es pot presentar una reclamació si:

  • La plaça assignada no correspon a cap dels centres sol·licitats (plaça d'ofici)
  • L'alumne no té cap plaça escolar assignada a la ciutat

La reclamació és per a la preinscripció als ensenyaments a centres sostinguts amb fons públics -escoles públiques i escoles privades concertades- de 2n cicle d'educació infantil (3-6 anys), educació Primària (6-11 anys) i educació secundària obligatòria (12-16 anys).

La reclamació es pot formalitzar per via telemàtica a través d'aquest formulari.

És obligatori fer-hi constar:

  • Codi identificador de l'alumne/a (IDALU) , per alumnes a partir de P4
  • Número de preinscripció - PRE 20-21
  • Puntuació: criteris generals i criteris complementaris
  • Número de desempat


Si les famílies tenen dificultats per fer la reclamació telemàtica, es poden posar en contacte amb l’Oficina Municipal d'Escolarització a ome@ajrubi.cat  o trucant al 93 588 70 00 extensió 2424

 

Ensenyaments postobligatoris. Curs 2019-2020


 

Preinscripció telemàtica

Aquest any, i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es pot fer tot en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Cal utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària ─escanejada o fotografiada─ mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre.

 

Preinscripció presencial

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 al 22 de maig. Per a fer-ho, cal demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció, trucant per telèfon o a través d’Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació durant les 24 h del dia.

Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia.

Per a més informació, pots consultar el web del Departament d'Educació de la Generalitat.

Recorda que, sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeti, les Proves d'Accés a la Universitat es faran els dies 7, 8 i 9 de juliol.

Si tens qualsevol dubte, el pots resoldre trucant a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de Rubí, al 93 588 70 00.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0