Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Efecte E Rubí, com a Ciutat dels Infants, aposta fort per una educació viva i dinàmica que es mou al ritme d'un món canviant i ple d'emocions. Amb aquest esperit va néixer el programa d'activitats per a tota la família Efecte E, sota el qual s'han organitzat cursos, tallers, xerrades i sortides. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Efecte E

Rubí, com a Ciutat dels Infants, aposta fort per una educació viva i dinàmica que es mou al ritme d'un món canviant i ple d'emocions. Amb aquest esperit va néixer el programa d'activitats per a tota la família Efecte E, sota el qual s'han organitzat cursos, tallers, xerrades i sortides.

L'Efecte E aglutina tota l'oferta que l'Ajuntament posa a disposició de les famílies a través del Servei d'Educació i els diferents equipaments culturals ─Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, El Celler, l'Ateneu, el Teatre Municipal La Sala i el Museu Municipal Castell (MMUC)─. Es tracta d'una programació trimestral que reuneix una gran diversitat d'activitats: tallers, cursos, xerrades, itineraris, espectacles en família, hores del conte, etc.

Programació de l'Efecte E d'abril a juny de 2024

Moltes de les activitats familiars de la programació de l’Efecte E s’integren a les propostes del Carnet Rubí 360.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

10
2