Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals? La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals?

La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat.

La preinscripció a les escoles bressol es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat i pel curs escolar que correspongui. 

Durant el curs escolar, les preinscripcions fora de termini també s'han de presentar a través de la seu electrònica. Si no hi ha vacants en aquell moment, la sol·licitud passa a formar part d'una llista d'espera.

Per fer la preinscripció cal accedir a l’apartat Tràmits de la Seu electrònica. Hauràs de tenir preparada tota la documentació que s'indica i que s'ha d'adjuntar a l'hora de fer el tràmit.                            


La Junta de Govern Local del dia 12 d'abril de 2023, ha aprovat el calendari de preinscripció i altres extrems relacionats amb el procediment. CURS 2023-2024

CALENDARI

PROCÉS

3 de maig de 2023

Publicació de l’oferta

8 al 18 de maig de 2023

Presentació de sol·licituds

24 de maig de 2023

Publicació de les relacions provisional baremades

25, 26 i  30 de maig de 2023

Reclamacions a les relacions provisionals baremades

2 de juny 2023

Publicació llista definitiva admesos

5 al 15 de juny de 2023

Període de matriculació

El Servei d'Infància i Educació organitza una xerrada per informar sobre "Tot el que cal saber per inscriure un infant de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals", es farà el dia 3 de maig a les 18 h a la Biblioteca Municipal. Us podeu inscriure a través del formulari de l'esdeveniment que està a l'agenda ciutadana.
  

Normatives reguladores del procés


       

     

    T'ha estat útil aquesta pàgina?

    6
    3