Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals? La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals?

La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat.

La preinscripció a les escoles bressol es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat i pel curs escolar que correspongui. 

Durant el curs escolar, les preinscripcions fora de termini també s'han de presentar a través de la seu electrònica. Si no hi ha vacants en aquell moment, la sol·licitud passa a formar part d'una llista d'espera.

Per fer la preinscripció cal accedir a l’apartat Tràmits de la Seu electrònica. Hauràs de tenir preparada tota la documentació que s'indica i que s'ha d'adjuntar a l'hora de fer el tràmit.

 

  Normatives reguladores del procés


   

  Tot el que cal saber per inscriure un infant de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals


     

   

  T'ha estat útil aquesta pàgina?

  5
  1