Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals? La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals?

La preinscripció a les escoles bressol municipals s'ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica. Durant la primera quinzena de maig acostuma a obrir-se la inscripció pel curs següent. Amb temps suficient se'n fa publicitat.

La preinscripció a les escoles bressol es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat i pel curs escolar que correspongui. 

Durant el curs escolar, les preinscripcions fora de termini també s'han de presentar a través de la Seu Electrònica. Si no hi ha vacants en aquell moment, la sol·licitud passa a formar part d'una llista d'espera.

Per fer la preinscripció cal accedir a l’apartat Tràmits de la Seu Electrònica. Hauràs de tenir preparada tota la documentació que s'indica i que s'ha d'adjuntar a l'hora de fer el tràmit.        

Consulta els preus públics de les escoles bressol municipals per al curs 2024-2025


La Junta de Govern Local del dia 3 d'abril de 2024, ha aprovat el calendari de preinscripció i altres extrems relacionats amb el procediment.

CURS 2024-2025

CALENDARI

PROCÉS

29 d'abril de 2024

Publicació de l’oferta

2 al 13 de maig de 2024

Presentació de sol·licituds

21 de maig de 2024

Publicació de les relacions provisional baremades

22, 23 i  24 de maig de 2024

Reclamacions a les relacions provisionals baremades

30 de maig 2024

Publicació llista definitiva admesos

3 al 14 de juny de 2024

Període de matriculació

  
El Servei d'Educació organitza la xerrada Tot el que cal saber per inscriure un infant de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals. Es farà el dia 29 d'abril  a les 18 h a la Biblioteca Municipal.

No cal inscripció prèvia. Es recomana no assistir-hi amb infants, a no ser que sigui del tot necessari.

          

Normatives reguladores del procés


     

    T'ha estat útil aquesta pàgina?

    6
    4