Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Calendari de la preinscripció Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2023-2024, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Calendari de la preinscripció

Consulta el calendari de la preinscripció escolar corresponent al curs 2023-2024, tant pels ensenyaments obligatoris com pels postobligatoris.

Abans de la preinscripció


Entre febrer i primers de març de 2023: jornades de portes obertes i xerrades informatives als centres

3 de març de 2023: oferta inicial de places escolars pel curs 2023 - 2024

Durant la preparació, presentació i seguiment de la sol·licitud de preinscripció


  • Educació infantil de segon cicle educació primària Del 6 al 20 de març de 2023
  • Educació secundaria obligatòria Del 8 al 20 de març de 2023

Cal presentar la sol·licitud i adjuntar-hi la documentació d'identificació o de criteris que correspongui.

-Fins el 22 de març de 2023: presentació de documentació

Podeu  presentar documentació acreditativa que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds.

-Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional 21 d'abril de 2023:

En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Consultar a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/ o al centre educatiu demanat en primera opció

-Termini presentació de reclamacions de la puntuació provisional Del 21 al 27 d'abril de 2023

Durant aquest període, si detecteu alguna errada o anomalia en el barem assignat, podeu presentar una reclamació (utilitzant l'eina electrònica per adjuntar reclamacions) a través de l’enllaç https://preinscripcio.gencat.cat/ca/

-Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció  amb la puntuació, un cop resoltes les reclamacions 3 de maig de 2023:

Un cop resoltes totes les reclamacions presentades, el centre publica la llista de sol·licituds amb la puntuació i el número de desempat corresponent. Consultar a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/ o al centre educatiu demanat en primera opció.

-Sorteig núm de desempat per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts:  9 de maig de 2023

El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud.

El número de desempat és el 66646

-Publicació llista ordenada : 11 de maig  de 2023 Consultar a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/ o al centre educatiu demanat en primera opció.

-Període d’ ampliació de peticions de preinscripció per a alumnes sense plaça assignada a cap centre:  Del 29 de maig a l'1 de juny de 2023

Si no s'accedeix a cap plaça en els centres demanats i es tracta de sol·licituds en les quals s'ha marcat expressament que es vol una assignació d'ofici, durant aquest període es poden ampliar les peticions originals i demanar places en centres que en tinguin de disponibles.

-Publicació oferta final de places escolars: 9 de juny de 2023

Publicació del nombre de places escolars per centre i curs definitiva.

-Publicació de llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 12 de juny de 2023

Consulta la llista d'alumnes admesos al centre i la llista d'espera a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/ o al centre educatiu demanat en primera opció. Si vols fer una reclamació, aquí t'expliquem com.

Matriculació


Del 20 al 28 de juny de 2023

Un cop s'ha publicat la llista final d'alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.

Consulta la web del Departament d'Educació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
5