Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis per a escoles La Biblioteca manté contacte directe amb les escoles per tal de col·laborar i oferir diferents serveis, entre ells, organitzar visites escolars. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Serveis per a escoles

La Biblioteca manté contacte directe amb les escoles per tal de col·laborar i oferir diferents serveis, entre ells, organitzar visites escolars.

Visites escolars


La Biblioteca organitza visites per a tots els nivells educatius, des de l'escola bressol fins a batxillerat, amb l'objectiu de donar a conèixer la Biblioteca i el seu funcionament, formar usuaris en la recerca de la informació, promoure l’interès per la lectura i establir lligams entre les biblioteques i els centres educatius de la ciutat. 

Aquest servei es fa en col·laboració amb el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí mitjançant el programa Coneguem Rubí - Coneguem la Biblioteca. 

També es poden programar visites per a grups d’adults, entitats, escoles privades i concertades, escoles bressol, etc. 

Per posar-te en contacte amb la Biblioteca per demanar visita, parlar sobre el tipus de visita desitjat i altres aspectes sobre la mateixa, pots adreçar-te a b.rubi.mmt@diba.cat

 

Assessorament a les biblioteques escolars


Assessorament, informació i suport tècnic a les escoles per posar en funcionament o mantenir la biblioteca dels seus centres.

 

Suport als crèdits de síntesi i als treballs de recerca


Visites específiques a la Biblioteca per aprofundir en els temes del treball de síntesi o de recerca.

 

Lots


La Biblioteca prepara lots de llibres i altres documents sobre temes que es treballen a classe o amb llibres de lectura.

Com a escola disposes d'un termini especial de durada del préstec.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1