Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnet Pots fer-te el carnet de forma gratuïta al taulell de préstec de la planta baixa de la Biblioteca MMT, recorda que el podràs fer servir a qualsevol de les biblioteques i bibliobusos de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Carnet

Pots fer-te el carnet de forma gratuïta al taulell de préstec de la planta baixa de la Biblioteca MMT, recorda que el podràs fer servir a qualsevol de les biblioteques i bibliobusos de Catalunya.

Si demanes un duplicat del carnet de biblioteca hauràs d'abonar 1 €. Estan exempts d'aquest pagament les persones a les quals els hagin robat el carnet i portin la denúncia corresponent.

 

Com fer-se el carnet


Presencialment

Majors de 14 anys

  • Ciutadans espanyols: DNI
  • Ciutadans comunitaris: DNI país origen o passaport 
  • Ciutadans no comunitaris: NIE o passaport

Menors de 14 anys

  • Segons la normativa vigent la sol·licitud de carnet a menors de 14 anys comporta l’autorització de pare, mare o tutor legal. Aquesta autorització s’ha de signar presencialment a la biblioteca.
En línia
  • El carnet de la biblioteca també es pot sol·licitar des de la web, només cal omplir un formulari i enviar-lo dient a quina biblioteca el voleu recollir. Per a més informació cliqueu aquí: sol·licitud de carnet en línia.
  • En el moment de passar a recollir el carnet, haureu de portar la documentació adient que es demana en cada cas segons sigueu ciutadans espanyols, comunitaris o no comunitaris.

Recorda que els carnets són personals i intransferibles i que us heu de posar en contacte amb la Biblioteca en cas de pèrdua o robatori.

 

Amb el carnet podràs


  • Accedir gratuïtament a Internet
  • Emportar-vos en préstec tot tipus de documents i fer servir el préstec interbibliotecari
  • Utilitzar les zones Wi-Fi per connectar-vos a Internet sense fils
  • Apuntar-vos a les nombroses activitats que fem a la Biblioteca: cursos d'informàtica i ofimàtica, clubs de lectura, tallers i xerrades, entre altres.

I, a més a més... un munt d'avantatges!

Amb el carnet de la biblioteca gaudireu de molts avantatges, com descomptes en béns culturals com, per exemple, en l’adquisició d’entrades per a espectacles programats al Teatre Municipal La Sala. 

Pots consultar tota l'oferta a: avantatges del carnet.

 

Carnet com a entitat


La Biblioteca MMT també ofereix el carnet de la biblioteca a qualsevol entitat de la ciutat (escoles, associacions, esplais, etc.) que ho demanin. Amb aquest carnet, les entitats gaudiran d'unes condicions especials de préstec.

(Diputació de Barcelona. Fotografia: Ago2/Oscar Ferrer)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0