Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

eBiblio Les persones que disposin de carnet de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja poden utilitzar eBiblio Catalunya, un nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als usuaris de les biblioteques públiques catalanes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

eBiblio

Les persones que disposin de carnet de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja poden utilitzar eBiblio Catalunya, un nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als usuaris de les biblioteques públiques catalanes.

web ebiblio 1Aquest recurs compta amb una col·lecció d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, en català i en castellà, per a públic adult, infantil i juvenil.

El fons disponible complementa el que ja ofereixen les biblioteques públiques en format físic. Amb eBiblio Catalunya, es poden descarregar continguts digitals per llegir-los a través de diferents dispositius. Per poder-ho fer, només cal instal·lar l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i disposar d’un compte Adobe ID, que permet accedir als continguts des de sis dispositius diferents durant un termini de 21 dies. A més, els usuaris també poden reproduir els llibres en streaming (sense necessitat de descarregar-los) a través de l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a Android i properament també per a iOS. Un cop sincronitzats els documents en préstec, es poden llegir sense necessitat de connexió a Internet.

El nou servei està promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Pots descarregar el manual del funcionament aquí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0