Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recomanacions Què s'ofereix? https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Recomanacions

Què s'ofereix?

Prescripció Lectora: els nostres professionals posen el seu coneixement al vostre abast, tot recomanant-te les lectures més adequades segons necessitats, inquietuds i perfils.

Novetats: tenim a la teva disposició una gran varietat de les darreres adquisicions, tant literàries com cinematogràfiques com altres suports. Les trobaràs a cada planta i diferenciades de la resta del fons.

Recomanacions: el personal de la Biblioteca comparteix amb tu les lectures, música i DVD que són del teu interès. Els trobaràs en un expositor a cadascuna de les plantes.

Recoman@: us animem a participar compartint les lectures o materials que t'han agradat amb altres usuaris. Pots fer una valoració amb els punts de llibre que trobaràs al mateix expositor de la segona planta, “Me gusta” o “M’encanta”.

Peticions de compra: si trobes a faltar algun document a la Biblioteca, posem al teu abast la possibilitat de fer aquesta compra i incloure’l al nostre fons. La petició la pots fer omplint una butlleta que trobaràs a la Biblioteca, o a través d’un formulari online al catàleg Aladí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0