Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carta de Serveis En aquest espai pots consultar la normativa per obtenir el carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals i el reglament que estableix les condicions generals d’accés i ús dels recursos i serveis de la Biblioteca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carta de Serveis

En aquest espai pots consultar la normativa per obtenir el carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals i el reglament que estableix les condicions generals d’accés i ús dels recursos i serveis de la Biblioteca.

Carta de Serveis


Consulta la carta de serveis de la Biblioteca.

Els nostres indicadors de qualitat
La Biblioteca Mestre Martí i Tauler vol esdevenir una fàbrica d’experiències per aprendre, investigar, compartir, crear i jugar.
La Missió de la Biblioteca de Rubí és la de ser un eix vertebrador, cohesionador i integrador del municipi que serveixi d’eina de democratització de la cultura i que fomenti el sentiment de pertinència a la ciutat.
Facilitant l’accés al coneixement, a la cultura, l’oci i l’aprenentatge al llarg de la vida, des del compromís de qualitat, professionalitat i voluntat de servei del seu equip humà.

Consulta el retiment de comptes de la carta de serveis

 

Normativa


Consulta la normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis vinculats

La normativa estableix els criteris per a l'emissió del carnet d'usuari de la Xarxa i les bases d'ús dels serveis bibliotecaris associats al carnet (en especial, el servei de préstec i el servei d'accés públic a Internet) per tal de sistematitzar un funcionament comú a totes les biblioteques que treballen en xarxa a la província i garantir la igualtat i equitat en la prestació dels serveis.

 

Reglament


Consulta el reglament que estableix les condicions generals d’accés i ús dels recursos i serveis de la Biblioteca.

El reglament determina els drets i deures de les persones usuàries de la Biblioteca. Els drets són la relació de compromisos de l’equip de la biblioteca cap als ciutadans i els deures són la relació d’obligacions dels ciutadans en l’accés i us dels recursos i serveis de la Biblioteca. El seguiment i compliment d’aquest reglament és necessari per al bon ús dels recursos i serveis de la Biblioteca.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
2