Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats Des de la Biblioteca es porten a terme una desena d'activitats per a tots els públics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Activitats

Des de la Biblioteca es porten a terme una desena d'activitats per a tots els públics.

Clubs de lectura

Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses.

Voluntariat

La missió de la Biblioteca de Rubí és la de ser un eix vertebrador, cohesionador i integrador del municipi que serveixi d’eina de democratització de la cultura i que fomenti el sentiment de pertinença a la ciutat.

Hora del conte

L'Hora del conte és una activitat gratuïta adreçada al públic infantil que encisa els nens i els empeny cap a noves curiositats, contribuint així al seu desenvolupament. Narradors professionals engresquen la canalla amb la seva veu i a vegades acompanyats de titelles, escenificacions o música.

RubiPlay

RubiPlay és un espai creat per jugar, on trobareu jocs de taula des dels més actuals que incentiven la creativitat, la competència positiva i la interacció social, fins als tradicionals de tota la vida (escacs, dames, puzles).

BiblioLab

El Bibliolab de la Biblioteca de Rubí, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de Rubí i l’entitat Caçadors de Trastets, es transforma en el Trastlab.

Trobades literàries

Dins d’aquest apartat s’hi recullen totes les conferències al voltant dels llibres: presentació de llibres, xerrades literàries, taules rodones i trobades amb l’autor.

Conferències UAB

En el cicle de conferències dels amics de la UAB, es debaten temes sobre l’actualitat vigent. L’objectiu és donar a conèixer l’opinió dels experts sobre qüestions que afecten la vida dels ciutadans.

Exposicions

La Biblioteca Mestre Martí Tauler disposa d'espais especialment pensats per fer tot tipus d'exposicions.