Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hora del conte L'Hora del conte és una activitat gratuïta adreçada al públic infantil que encisa els nens i els empeny cap a noves curiositats, contribuint així al seu desenvolupament. Narradors professionals engresquen la canalla amb la seva veu i a vegades acompanyats de titelles, escenificacions o música. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Hora del conte

L'Hora del conte és una activitat gratuïta adreçada al públic infantil que encisa els nens i els empeny cap a noves curiositats, contribuint així al seu desenvolupament. Narradors professionals engresquen la canalla amb la seva veu i a vegades acompanyats de titelles, escenificacions o música.

Hora del Conte.jpegAl llarg del temps, l'Hora del conte s'ha anat adaptan a les noves necessitats dels usuaris i usuàries de la biblioteca. És per aquest motiu que el ventall de sessions s'ha anat diversificant.

Consulta l'agenda i troba l'Hora del conte que s'adapti a les teves necessitats!

 

 

NPL (Nascuts per Llegir, hora del conte de 0 a 3 anys)


Nascuts per llegir és un projecte que té com a objectiu promoure el gust per la lectura des del primer mes de vida, afavorint la creació d'un vincle afectiu entre pares i fills a partir del llibre. Les sessions es fan un dissabte al mes i és imprescindible inscripció prèvia. Per més informació consulteu l'agenda de programació.

 

Hora del Conte per a infants d'1 a 4 anys


Compartir l'experiència de llegir un conte amb els nostres fills és una valuosa activitat per a iniciar-los en la creativitat de la llengua. Els personatges dels contes ensenyen als infants els valors, les emocions, els rols socials, les experiències quotidianes i tot allò que, sovint, és difícil d’explicar-los. Les sessions es fan un dimarts al mes i és imprescindible inscripció prèvia. Per més informació consulteu l'agenda de programació.

 

Hora del Conte per a infants de 4 a 7 anys


L’hora del conte per aquesta edat és un espai en el qual l’infant pren el protagonisme, i juntament amb la imaginació comença a conèixer el món dels adults. Les sessions es fan un dimecres al mes. Per més informació consulteu l'agenda de programació.

 

Story Time: Hora del Conte en anglès per a infants d'1 a 7 anys


En aquesta hora del conte s'interpreten contes pensats i desenvolupats per l'equip pedagògic per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el «petit» públic. Per mitjà dels contes aprenen l’anglès de manera natural i divertida. Les sessions es fan els dissabtes, a càrrec de Kids&Us i la British House de Rubí. Per més informació consulteu l'agenda de programació.

 

Arts & Crafts per a infants d'1 a 7 anys


L’aprenentatge d’idiomes no es limita a les classes de l’escola. Pel contrari, entenem que els idiomes són una cosa viva que cal practicar dins i fora de l’aula. Aquí pots gaudir de les millors històries infantils en anglès.

En els tallers de manualitats en anglès, els infants aprenen de manera natural i mitjançant els arts i els oficis un nou llenguatge. Les sessions es fan els dissabtes, a càrrec de la British House de Rubí. Per més informació consulteu l'agenda de programació.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1