Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clubs de Lectura Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/equipaments/biblioteca-mestre-marti-tauler/activitats/clubs-de-lectura/@@images/image/preview

Clubs de Lectura

Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses.

Lectura fàcil.jpegEstan conduïts per coordinadors que dominen la matèria o idioma que es treballa. Cada club es reuneix en sessions setmanals o mensuals, d’una durada aproximada d’una hora, en les quals es parla entorn una lectura llegida durant la sessió anterior.

Cada Club de Lectura té els seus propis dies i hores establerts. En tots els Clubs de Lectura és imprescindible fer una inscripció a mitjans de setembre de cada any i tenen una durada d’un any lectiu normal.

  
Club de lectura fàcil en català


Club de Lectura pensat per tots aquells usuaris que volen iniciar-se en aquesta llengua, aquí trobaran l’entorn adequat doncs es reuniran amb persones amb un nivell similar a seu. Les sessions es fan cada dimecres, excepte festius. Conductora: Griselda Fillola.

 

Taller de lectura fàcil en català VxL (Voluntariat per la Llengua)


Club de Lectura dirigit íntegrament per Servei Local de Català de Rubí (CNLR). Per tal d’apuntar-se a aquest club s’ha de dirigí a l’escola del Servei de Català que hi ha al carrer Santa Maria, 17, de Rubí. Les sessions es fan cada dijous, excepte festius. Conductora: Èlia García.

 

Club de lectura fàcil en castellà/català


Es tracta un club d’immersió lingüística per totes les persones nouvingudes que vulguin aprendre o millorar el català i castellà a nivell parlat. En aquest club és llegeixen lectures adaptades al nivell inicial del castellà i català. Les sessions es fan cada dilluns, excepte festius. Conductora: Victòria Mateo.

 

Club de Lectura en anglès – Nivell intermedi alt


En aquest segon nivell els participants haurien de tenir un nivell equiparable al First Certificate per tal de poder seguir adequadament tant les sessions com la lectura del llibre recomanat. Al igual que l’anterior, del que es tracta és de millorar la fluïdesa de l’anglès. Les sessions es fan un dilluns al mes, excepte festius. Conductora: Laura Patricio.

 

Club de Lectura Criminal


Club de lectura de novel·la negra i policíaca d’escriptors/es catalans/es. Trobada per a tots els amants de la novel·la policíaca, d'intriga i suspens, amb lectures de llibres d’aquest gènere comentades en les reunions mensuals i trobades amb autors. Les sessions es fan un dimarts al mes, excepte festius. Conductora: Isabel Mercader.

 

Club de lectura de novel·la: Veus de Dona


Club de Lectura on es comenten títols de qualsevol dels gèneres novel·lístics. A més es fan trobades amb alguns dels autors dels quals s’ha llegit el seu llibre i un cop l’any s’organitza un viatge literari al país on s'ambienta la novel·la escollida, per tal d'aprofundir en el coneixement de l'entorn del llibre i del seu autor. Les sessions es fan dos dijous al mes, excepte festius. Conductora: Gracia Pérez.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0