Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clubs de lectura Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Clubs de lectura

Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses.

Lectura fàcil.jpegEstan conduïts per coordinadors que dominen la matèria o idioma que es treballa. Cada club es reuneix en sessions setmanals o mensuals, d’una durada aproximada d’una hora, en les quals es parla entorn una lectura llegida durant la sessió anterior.

Cada Club de lectura té els seus propis dies i hores establerts. En tots els Clubs de lectura és imprescindible fer una inscripció a mitjans de setembre de cada any i tenen una durada d’un any lectiu normal.

 
Club de lectura fàcil en català


Club de lectura pensat per a totes aquelles persones usuàries que volen iniciar-se en aquesta llengua. Aquí trobaran l’entorn adequat, ja que es reuniran amb persones amb un nivell similar al seu. Les sessions es fan cada dimecres, excepte festius. 

 

Grup de lectura i conversa en català VxL (Voluntariat per la Llengua)


Grup de lectura i conversa en català dirigit íntegrament pel Servei Local de Català de Rubí (CNLR). Per tal d’apuntar-se a aquest club s’ha d'adreçar a l’escola del Servei de Català que hi ha a l'Edifici La Cruïlla, Urbanització el Pinar, 1, de Rubí. Les sessions es fan cada dijous, excepte festius. Èlia García és la conductora del club.

 

Club de lectura fàcil en castellà


Es tracta d'un club d’immersió lingüística per a totes les persones nouvingudes que vulguin aprendre o millorar el castellà a nivell parlat. En aquest club es llegeixen lectures adaptades al nivell inicial del castellà. Les sessions es fan cada dimecres, excepte festius. 

 

English book club: Club de lectura en anglès


En aquest segon nivell els i les participants haurien de tenir un nivell equiparable al First Certificate per tal de poder seguir adequadament tant les sessions com la lectura del llibre recomanat. Igual que l’anterior, del que es tracta és de millorar la fluïdesa de l’anglès. Les sessions es fan un dilluns al mes, excepte festius. Laura Patricio és la conductora del club.

 

Club de lectura. Un paseo de novela


Activitat destinada a un públic lector interessat a compartir experiències lectores al voltant d'una selecció de novel·la en castellà. Les sessions es fan el tercer dimecres de cada mes, excepte festius. Soledad Barragan és la conductora. 

 

Clubs de lectura en francès


Club de lectura de novel·la en francès. Activitat destinada a un públic interessat en compartir l'experiència de llegir en aquest idioma. Les sessions es fan el tercer divendres de cada mes, excepte festius. Joan Sitjà és el conductor.

 

Club de lectura al voltant dels Drets Humans


Grup de lectura i debat al voltant dels drets humans: Lectures i debats des del local. Les sessions es faran de forma esporàdica. A càrrec del Grup Eirene.

Poseu-vos en contacte amb la biblioteca per saber la programació dels títols i sessions. 

 

Club de lectura de novel·la: Veus de Dona


Club de lectura on es comenten títols de qualsevol dels gèneres novel·lístics. A més es fan trobades amb alguns dels autors dels quals s’ha llegit el seu llibre i un cop l’any s’organitza un viatge literari al país on s'ambienta la novel·la escollida, per tal d'aprofundir en el coneixement de l'entorn del llibre i del seu autor. Les sessions es fan dos dijous al mes, excepte festius. Gracia Pérez és la conductora del club.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
1