Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis En aquest espai pots consultar els diferents serveis que s'ofereixen des de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Serveis

En aquest espai pots consultar els diferents serveis que s'ofereixen des de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Horari

La Biblioteca Municipal obre de dilluns a dissabte en diferents horaris, segons si es tracta del període d'estiu o d'hivern.

Carnet

Pots fer-te el carnet de forma gratuïta al taulell de préstec de la planta baixa de la Biblioteca MMT, recorda que el podràs fer servir a qualsevol de les biblioteques i bibliobusos de Catalunya.

Préstec

La Xarxa de Biblioteques Municipals dona accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

Internet

Serveis disponibles amb accés a internet de forma gratuïta.

Formació

La Biblioteca organitza visites organitzades i escolars per tal d'apropar la cultura a la ciutadania.

Serveis per a escoles

La Biblioteca manté contacte directe amb les escoles per tal de col·laborar i oferir diferents serveis, entre ells, organitzar visites escolars.

Donatius

La Biblioteca accepta donatius de llibres.

eBiblio

Les persones que disposin de carnet de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja poden utilitzar eBiblio Catalunya, un nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als usuaris de les biblioteques públiques catalanes.

Espais

Llocs que la biblioteca ofereix als usuaris per aprendre, investigar, compartir, crear i jugar.