Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Internet Serveis disponibles amb accés a internet de forma gratuïta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Internet

Serveis disponibles amb accés a internet de forma gratuïta.

Ordinadors d'ús públic


Des de la Biblioteca Pública Municipal tens accés gratuït a Internet amb terminals d'ús públic amb connexió permanent a Internet. És recomanable reservar hora prèviament, mitjançant els ordinadors de reserva d’Internet i +, així com des d'Internet en la pàgina Tràmits en línia .

Les consultes i els treballs es poden imprimir en les impressores de la Biblioteca mitjançant el pagament dels preus públics establerts per la Diputació de Barcelona i/o l’Ajuntament de Rubí o gravar-los en els dispositius USB del mateix usuari. 

 

Servei Wi-Fi (Internet sense fils)


Els usuaris es poden connectar a Internet, gratuïtament, des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, PDA, smartphone...).

Només cal el carnet d'usuari i el PIN, el qual ha de generar el mateix usuari mitjançant el missatge que s'envia al correu electrònic o al mòbil en el moment de fer-se el carnet. També pots generar tu mateix el PIN entrant al Catàleg Aladí, apartat El meu compte.

Puntualment, pots connectar-te a la wifi sense carnet accedint des de la xarxa Guest_biblioteca.

   

Ordinador amb lector de DNI electrònic


Actualment també disposem d'una desena ordinadors per a tràmits que requereixin DNI electrònic.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0