Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Internet Serveis disponibles amb accés a internet de forma gratuïta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Internet

Serveis disponibles amb accés a internet de forma gratuïta.

Ordinadors d'ús públic


Des de la Biblioteca Pública Municipal tens accés gratuït a Internet amb terminals d'ús públic amb connexió permanent a Internet. És recomanable reservar hora prèviament, mitjançant els ordinadors de reserva d’Internet i +, així com des d'Internet en la pàgina Tràmits en línia .

Les consultes i els treballs es poden imprimir en les impressores de la Biblioteca mitjançant el pagament dels preus públics establerts per la Diputació de Barcelona i/o l’Ajuntament de Rubí o gravar-los en els dispositius USB del mateix usuari. 

 

Servei Wi-Fi (Internet sense fils)


Els usuaris us podeu connectar a Internet, gratuïtament, des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, PDA, smartphone...).

Únicament és necessari el carnet d'usuari i el PIN que et facilitarant en el moment de fer-te soci de qualsevol biblioteca. En un primer moment, el PIN serà la data de naixement, que posteriorment tu mateix/a podràs canviar.

 

Ordinador accessible per a deficients visuals


La Biblioteca Mestre Martí Tauler ha instal·lat el programari JAWS (Job Access with Speech), lector de pantalla que permet accedir als continguts dels ordinadors de forma sonora. El JAWS per a Windows és un dels productes d'accessibilitat més potents del mercat, que permet que persones cegues, amb visió baixa i sordcegues puguin fer ús de les tecnologies amb normalitat.

 

Ordinador amb lector de DNI electrònic


Actualment també disposem d’un ordinador per a tràmits que requereixin DNI electrònic.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0