Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Identificació i cens La identificació dels animals de companyia possibilita la seva recuperació en cas de pèrdua, mentre que la seva inscripció al cens permet poder dimensionar els serveis que ofereix l'Ajuntament en aquest àmbit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Identificació i cens

La identificació dels animals de companyia possibilita la seva recuperació en cas de pèrdua, mentre que la seva inscripció al cens permet poder dimensionar els serveis que ofereix l'Ajuntament en aquest àmbit.

Tal com s'estableix a l’Ordenança reguladora de la tinença d’animals de l’Ajuntament de Rubí, tots els propietaris i propietàries d’un animal de companyia (gossos, gats i fures) han de:

Identificar el seu animal amb un microxip homologat. Aquesta identificació es pot fer en qualsevol centre o clínica veterinària.

Censar-lo. Si l'animal resideix de manera habitual a Rubí, caldrà inscriure’l al Registre municipal d’animals de companyia. Aquest tràmit es podrà fer a qualsevol de les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) de la ciutat. La inscripció al cens s'ha de fer en el termini màxim de tres mesos des del naixement de l'animal o bé de trenta dies naturals des de la data d’adquisició o del canvi de residència. 

 

Animals_cens_collar

 

Pots trobar tota la informació relativa al tràmit d'inscripció al Registre municipal d’animals de companyia a l'apartat de tràmits i gestions de la Seu electrònica. També pots consultar informació de les taxes que graven la tinença d'animals.

 

 

Consulta el cens d'animals de companyia en dades obertes

 

Dades obertes cens.JPG

 

Consulta la normativa

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
10