Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Responsabilitats dels propietaris d'animals de companyia Els animals de companyia proporcionen molts beneficis als seus propietaris i propietàries. Ara bé, tenir un animal de companyia també exigeix complir un seguit de compromisos, tant amb l’animal com amb la societat. Aquesta doble responsabilitat és el que es coneix per tinença responsable. https://www.rubi.cat/ca/temes/animals/responsabilitats-dels-propietaris-d2019animals-de-companyia/@@images/image/preview

Responsabilitats dels propietaris d'animals de companyia

Els animals de companyia proporcionen molts beneficis als seus propietaris i propietàries. Ara bé, tenir un animal de companyia també exigeix complir un seguit de compromisos, tant amb l’animal com amb la societat. Aquesta doble responsabilitat és el que es coneix per tinença responsable.

Abans d'adquirir una mascota, s'ha de pensar que no es tracta d’una joguina. És un ésser viu que t'acompanyarà al llarg de tota la seva vida, al qual hauràs d'oferir l'alimentació adequada a la seva espècie, mantenir en un espai suficient a casa, d'acord amb la seva mida i necessitats, i proporcionar l'atenció veterinària necessària per mantenir-lo amb bona salut. Abans de comprar un animal de companyia, valora la possibilitat de l'adopció. 

Els propietaris d'animals de companyia tenen tot un seguit de responsabilitats i obligacions:

 

02_Animals_responsabilitats - copia.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1