Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos de sensibilització El 20 de juny és el Dia Mundial de les persones refugiades. Al voltant d'aquesta data, l'Ajuntament de Rubí programa una sèrie d’activitats per sensibilitzar la ciutadania sobre les violacions dels drets humans que pateixen les persones refugiades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Recursos de sensibilització

El 20 de juny és el Dia Mundial de les persones refugiades. Al voltant d'aquesta data, l'Ajuntament de Rubí programa una sèrie d’activitats per sensibilitzar la ciutadania sobre les violacions dels drets humans que pateixen les persones refugiades.

Tornar a Al-Ma'in: exposició virtual

"Tornar a Al-ma’in" és una mostra que explica la història del poble d'Al-Ma'in, ocupat i destruït l'any 1948, i que estava situat en el que ara és Israel, a dos quilòmetres de la frontera amb Gaza.

La maleta refugi

A la Maleta refugi de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat hi trobaràs un espai ple d’eines i recursos pedagògics per combatre els prin­cipals rumors i estereotips envers la població refugiada, rebatre el discurs discriminatori i xenòfob i fomentar actituds de solidaritat i justícia.

L’ametller no va poder fugir

Conte original de Pepi Soto Marata, amb il·lustracions de Pia Vilarrubias Codina, creat pel Comitè Català de l’ACNUR (l’Agència de l’ONU per als Refugiats).

Joves de Rubí amb el Sàhara

L'Escola d'Art i Disseny edRa i l’Institut La Serreta van iniciar el setembre de 2019 un projecte de cooperació als campaments de persones refugiades sahrauís.

Webinar sobre la COVID-19 i els desplaçaments forçats

La Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat ha desenvolupat diversos continguts sobre els desplaçaments forçats en el marc de la Covid-19 en col·laboració amb diverses administracions locals, entre elles, l'Ajuntament de Rubí.