Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa català de refugi El Programa català de refugi (PCR) és una acció solidària envers el dret d’asil de les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d’atendre les seves necessitats bàsiques i afavorir l’autonomia social, laboral i la plena ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Programa català de refugi

El Programa català de refugi (PCR) és una acció solidària envers el dret d’asil de les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d’atendre les seves necessitats bàsiques i afavorir l’autonomia social, laboral i la plena ciutadania.

El Programa català de refugi ofereix diferents recursos.

 

Renda Garantida de Ciutadania (RGC)


  • Persones refugiades que finalitzen el Programa estatal de refugi a Catalunya sense haver assolit una autonomia suficient. Empadronades a Catalunya durant un període previ d’un any.
  • No es compatibilitzen els ingressos obtinguts per programes de suport en els darrers sis mesos de la sol·licitud.

 

Habitatge i suport a l’accés a oportunitats laborals


 

Programa de mentoria de persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades


L'objectiu principal d'aquest programa és l'assoliment per part de les persones refugiades de l'autonomia suficient per desenvolupar-se efectivament i poder participar activament en la nova societat d'acollida.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0