Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acollida de persones refugiades L'empara concedida amb la protecció internacional consisteix en la no-devolució ni l’expulsió de les persones a qui s’hagi reconegut aquest dret. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Acollida de persones refugiades

L'empara concedida amb la protecció internacional consisteix en la no-devolució ni l’expulsió de les persones a qui s’hagi reconegut aquest dret.

Programa estatal d’acollida i integració

El programa del Ministeri de Treball i Seguretat Social espanyol s'adreça a persones sol·licitants de protecció internacional i refugiades i es divideix en dues fases diferenciades, amb la voluntat de respondre a les necessitats de les persones sol·licitants en funció del seu període previ d’estada al país, la seva situació i evolució personal i el seu nivell d’autonomia.

Programa català de refugi

El Programa català de refugi (PCR) és una acció solidària envers el dret d’asil de les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d’atendre les seves necessitats bàsiques i afavorir l’autonomia social, laboral i la plena ciutadania.

Sensibilització

Recursos en línia sensibilitzar la ciutadania sobre les violacions dels drets humans que pateixen les persones refugiades