Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acollida de persones refugiades L'empara concedida amb la protecció internacional consisteix en la no-devolució ni l’expulsió de les persones a qui s’hagi reconegut aquest dret. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Acollida de persones refugiades

L'empara concedida amb la protecció internacional consisteix en la no-devolució ni l’expulsió de les persones a qui s’hagi reconegut aquest dret.

Programa Estatal d’Acollida

El programa del Ministeri de Treball i Seguretat Social espanyol s'adreça a persones sol•licitants d’asil, beneficiàries de l’estatut d’apatrídia o de protecció temporal, que no disposin de recursos econòmics suficients i compleixin requisits d’accés i permanència en el sistema d’acollida.

Programa català de refugi

El Programa català de refugi (PCR) és una acció solidària envers el dret d’asil de les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d’atendre les seves necessitats bàsiques i afavorir l’autonomia social, laboral i la plena ciutadania.

Sensibilització

Recursos en línia sensibilitzar la ciutadania sobre les violacions dels drets humans que pateixen les persones refugiades