Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'Atenció a la Mobilitat Internacional (SAMI) És un servei gratuït adreçat a totes aquelles persones autòctones i estrangeres que necessiten assessorament i orientació jurídica en matèria d’estrangeria, en temes de règim general i comunitari, mobilitat internacional, permisos de residència i de treball i obtenció de la nacionalitat, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Servei d'Atenció a la Mobilitat Internacional (SAMI)

És un servei gratuït adreçat a totes aquelles persones autòctones i estrangeres que necessiten assessorament i orientació jurídica en matèria d’estrangeria, en temes de règim general i comunitari, mobilitat internacional, permisos de residència i de treball i obtenció de la nacionalitat, entre d’altres.

Qui t'atendrà?


Et rebrà un assessror/a especialitzat/da en matèria d’estrangeria i t’atendrà de forma personalitzada.

 

Sessions informatives


L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei d'Atenció a la Mobilitat Internacional (SAMI), ofereix sessions informatives en matèria d'estrangeria de caràcter grupal per atendre les persones amb necessitat de resoldre dubtes sobre la seva situació legal a Espanya.

Les sessions es realitzaran a càrrec de l'assessor especialitzat en matèria d'estrangeria que atén les consultes al SAMI. Durant les xerrades que tenen lloc cada mes, s’explica quines són les principals vies de regularització a Espanya. 

Calendari de les pròximes sessions:

  • 29 novembre de 15.30 h a 17.30 h (presencial)
  • 20 desembre de 15.30 h a 17.30 h (presencial)

Requereix inscripció prèvia.


On t'has d'adreçar?


 Servei d’atenció a la mobilitat internacional 
 C. General Prim, 33-35, 2a planta
 93 588 70 77
 Horari d’atenció durant el qual es presta el servei: dimarts d'11 a 14 h i de 16 a 19 h i dimecres de 16 a 19 h  (amb cita prèvia)

 

Cal que demanis cita prèvia per telèfon o presencialment en els següents horaris:
 De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
 Dilluns, dimarts i dimecres, de 16 a 19 h  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0