Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum compartit Els Avets Projecte pilot amb la voluntat de crear una xarxa col·lectiva d’autoconsum compartit al barri d'Els Avets. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Autoconsum compartit Els Avets

Projecte pilot amb la voluntat de crear una xarxa col·lectiva d’autoconsum compartit al barri d'Els Avets.

Des de l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb l’associació veïnal d'Els Avets, et convidem a participar en aquest projecte pilot per promoure l'autoconsum compartit al barri d'Els Avets.

L’autoconsum et permetrà produir i consumir la teva pròpia energia sense fer cap inversió econòmica, beneficiar-te d'estalvis en la factura elèctrica des del primer moment i gaudir d'una bonificació del 50% de l'IBI. A més, com que es tracta d'energia solar, contribuiràs a reduir emissions de CO2.

Inscriure's en aquest projecte pilot significa que analitzarem gratuïtament les teves dades de consum per a poder entregar-te un informe personalitzat sobre la viabilitat tècnica i econòmica de posar panells solars a casa teva. Arribat aquest punt podràs decidir si t'interessa la proposta i vols seguir endavant amb la participació del projecte d'autoconsum compartit, o bé prefereixes no participar-hi.

  

Més informació


   Document explicatiu del projecte

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
2