Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum compartit Els Avets Projecte pilot amb la voluntat de crear una xarxa col·lectiva d’autoconsum compartit al barri d'Els Avets. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Autoconsum compartit Els Avets

Projecte pilot amb la voluntat de crear una xarxa col·lectiva d’autoconsum compartit al barri d'Els Avets.

Des de l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb l’associació veïnal d'Els Avets, et convidem a participar en aquest projecte pilot per promoure l'autoconsum compartit al barri d'Els Avets.

L’autoconsum et permetrà produir i consumir la teva pròpia energia sense fer cap inversió econòmica, beneficiar-te d'estalvis en la factura elèctrica des del primer moment i gaudir d'una bonificació del 50% de l'IBI. A més, com que es tracta d'energia solar, contribuiràs a reduir emissions de CO2.

Inscriure's en aquest projecte pilot significa que analitzarem gratuïtament les teves dades de consum per a poder entregar-te un informe personalitzat sobre la viabilitat tècnica i econòmica de posar panells solars a casa teva. Arribat aquest punt podràs decidir si t'interessa la proposta i vols seguir endavant amb la participació del projecte d'autoconsum compartit, o bé prefereixes no participar-hi.

 

Com participar-hi si ets un veí o veïna del barri


Vius a Els Avets i vols rebre més informació sobre el projecte? Omple el següent formulari (*):

Formulari

(*) les persones que omplin el fomulari rebran la presentació de les sessions informatives previstes per als dies 21/09/21 i 06/10/21, el document resum del projecte en format .pdf i l'accés a la pàgina de gestió de dades energètiques.

 

Com participar-hi si ets una empresa proveïdora de serveis d'autoconsum


Ets una empresa o entitat interesada en desenvolupar el projecte d'autoconsum compartit al barri d'Els Avets? Envia'ns la documentació requerida en aquest document explicatiu del projecte al correu apb@jarubi.cat

 

Més informació


   Document explicatiu del projecte

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
2