Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum energètic a Rubí Jordi Núñez Freixa, director de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Autoconsum energètic a Rubí

Jordi Núñez Freixa, director de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí.
Formació
  • Enginyeria industrial  (ETSEIAT Terrassa - 2006)
  • Enginyeria tècnica industrial “Mecànica” (EUETIT Terrassa - 2003)
  • Postgrau en Manteniment d’Equips i Instal·lacions (Fundació UPC - 2009)
  • Formació en Habilitats Directives i Intel·ligència Emocional (Federació de Municipis de Catalunya – 2012)

 

Experiència professional

Jordi Núñez Freixa.jpegS'inicia desenvolupant funcions d’enginyer tècnic a una empresa de consultoria d’enginyeria entre els anys 2003 i 2005, on elaborava projectes d’instal·lacions, activitats, obres, càlculs d’estructures i legalitzacions.

Posteriorment, i mentre compagina la feina amb els estudis d’enginyeria superior, accedeix al lloc d’enginyer tècnic de manteniment a l’Ajuntament de Rubí (2005-2014). Les funcions desenvolupades consistien en la gestió dels contractes de manteniment d’instal·lacions en dependències municipals, enllumenat públic i la gestió energètica municipal.

Durant els anys 2014-2015, desenvolupa el càrrec de responsable energètic i de manteniment a l’Ajuntament de Rubí on, a més de les anteriors funcions, participa al projecte estratègic i de ciutat ‘Rubí Brilla’.

Aquesta darrera participació el van permetre potenciar les seves competències en gestió econòmica i accedir amb millor preparació al càrrec de director de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local que ocupa des de juliol de 2015.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0