Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1r Congrés Rubí Brilla: Canvi de model energètic Eficiència energètica i energies renovables en l'àmbit local. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

1r Congrés Rubí Brilla: Canvi de model energètic

Eficiència energètica i energies renovables en l'àmbit local.

cb9eb9ca-0c7c-4ab9-be69-4dc09870df98.png

Eficiència energètica i energies renovables en l'àmbit local
10 d'octubre de 2014 - Rubí, Barcelona
Biblioteca Mestre Martí Tauler, c/ Aribau, 5

El primer congrés nacional organitzat per l'Ajuntament de Rubí pretén ser un punt de trobada d'experts de renom nacional en el nou model energètic.

El Congrés, obert a tots els públics, té l'objectiu de crear un espai de debat sobre la situació energètica actual i la necessitat de canvi cap a un model més sostenible. A través de la presentació de projectes d'èxit sobre eficiència energètica i l'ús d'energies renovables implementades en diferents ciutats, es proporcionen eines per posar en marxa accions d'eficiència energètica a nivell local en sectors com l'administració pública, la indústria, el comerç o l'àmbit domèstic.

Rubí, a través del pla estratègic Rubí Brilla, fomenta el consum sostenible de l'energia en tots els sectors de la ciutat i s'obre camí entre les ciutats referents en la transició cap a un nou model energètic.

 

Projecte REMIDA


En el marc del Congrés, té lloc el Workshop Nacional del projecte europeu REMIDA, que té com a objectiu promoure un model energètic basat en l'eficiència energètica, les energies renovables i el desenvolupament de smart Comunities, a través d'un model de col·laboració entre el sector públic, el privat i la ciutadania (Public-Private-People Partnership).

 

Ponències del congrés


T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0