Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei Local de Català El Servei Local de Català té l'objectiu de facilitar el coneixement i promoure l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei Local de Català

El Servei Local de Català té l'objectiu de facilitar el coneixement i promoure l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits.

El Servei Local de Català de Rubí forma part del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí que, com tots els centres de Catalunya, està adscrit al Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Servei de Rubí imparteix cursos de català per a les persones que el volen aprendre a parlar amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. Per complementar l’oferta general, ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i sessions destinades a col·lectius específics.

Pel que fa al foment i ús de la llengua, desenvolupa programes propis, com ara el Voluntariat per la llengua i el TotjocJuntament amb altres departaments i entitats duu a terme activitats de promoció de la llengua i la literatura com poden ser jocs lingüístics d’abast municipal a través dels comerços i del Mercat Municipal i la participació en actes públics diversos.

Per a més informació podeu accedir a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística on podreu consultar el catàleg de tots els serveis i per a la inscripció als cursos trimestrals sempre trobareu la informació actualitzada en aquest enllaç.


Contacte


 Centre Cívic El Pinar – La Cruïlla (Urbanització el Pinar, s/n)

Transport públic: línia 1 i 2 d’autobús

 637 389 764

 Per informació general: rubi@cpnl.cat

 Per peticions de revisió de textos i assessorament lingüístic: assessorament.rubi@cpnl.cat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

10
0