Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de llengua: "La teva cosa preferida" El Servei Local de Català organitza anualment la iniciativa "La teva cosa preferida", una campanya de llengua que es vehicula a través dels comerços i dels centres educatius. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Campanya de llengua: "La teva cosa preferida"

El Servei Local de Català organitza anualment la iniciativa "La teva cosa preferida", una campanya de llengua que es vehicula a través dels comerços i dels centres educatius.

En anteriors edicions es convidava els escolars i el conjunt de la ciutadania a triar la seva cosa preferida de dins un munt variat de temàtiques: paraula, frase feta, paraulassa, joc, barbarisme...

L’any 2018, l’última edició celebrada, la campanya es va centrar en la botànica i en concret en les herbes remeieres, sota el títol La teva herba remeiera preferida.

 

Com funciona?


A les botigues associades a Comerç Rubí i al Mercat Municipal hi havia visibles uns cartells amb el nom d'herbes remeieres que els participants havien d'apuntar en una butlleta. L'última casella de la butlleta era perquè cada participant posés el nom de la seva herba preferida, cosa que servia per fer el buidatge i saber quina és l'herba preferida dels rubinencs i rubinenques.

A més, la campanya també es va difondre a les escoles: amb el suport d'un material didàctic elaborat pel Servei Local de Català, es va treballar com reconèixer les herbes remeieres i en quines dolències poden ajudar.

Aquesta campanya es va poder dur a terme gràcies a la implicació dels comerciants (Comerç Rubí i Mercat Municipal), del Pla Educatiu d'Entorn, dels centres educatius i de l'Ajuntament de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0