Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei Local de Català El Servei Local de Català té l'objectiu de facilitar el coneixement i promoure l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/formacio-permanent/servei-local-de-catala-1/servei-local-de-catala/@@images/image/preview

Servei Local de Català

El Servei Local de Català té l'objectiu de facilitar el coneixement i promoure l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits.

El Servei Local de Català de Rubí forma part del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí que, com tots els centres de Catalunya, està adscrit al Consorci per a la Normalització Lingüística.

El centre rubinenc imparteix cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l’oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics.

El Servei Local de Català també ofereix assessorament lingüístic i organitza campanyes i activitats per dinamitzar la llengua, entre d’altres. Entre les més significatives hi ha el Voluntaris per la llengua i la campanya local La teva cosa preferida.

 

Contacte


 C. Santa Maria, 17 1r i 2n 
 93 697 54 05
 rubi@cpnl.cat 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0