Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola bressol municipal Sol, solet El centre segueix una metodologia pedagògica activa, global, que busca la pròpia experimentació de l'infant a partir del contacte directe amb la realitat, tenint sempre en compte el procés que li és natural i propi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Escola bressol municipal Sol, solet

El centre segueix una metodologia pedagògica activa, global, que busca la pròpia experimentació de l'infant a partir del contacte directe amb la realitat, tenint sempre en compte el procés que li és natural i propi.

L'Escola bressol va començar a funcionar de nou a l'edifici El Bullidor durant el curs 2010-2011 i disposa de 8 aules: una de lactants, tres per a infants d'1 any i 4 per a infants de 2 anys.

A més, compta amb un pati de 475 m2, una sala polivalent, un dormitori pels més grans, despatxos per direcció i administració, sala de professors i una cuina office.
   

Horari

  • Amb servei de menjador: de 9 a 17 h
  • Sense servei de menjador: de 9  a 12 h i de 15 a 17 h
  • Entrades: de 9 a 9.30 h
  • Sortides: de 16.30 a 17 h
  • Servei Bon dia: de 8 h a 9 h, entrades a les 8 h
  • Servei Bona tarda: de 17 a 18 h

Si algun dia l’infant ha d’entrar més tard o sortir més aviat perquè ha d’anar al metge o per algun altre motiu, s’ha de comunicar a l’educadora o trucar per telèfon a l’escola.

Portes Obertes Abril 2021

Vídeo de presentació 2020

 

Festes i sortides

A l'escola se celebren les festes de la Castanyada, la Festa de la música, el Nadal, el Carnaval, la Festa de la primavera, Sant Jordi i la festa de final de curs.

El darrer trimestre del curs, els grups de 2-3 anys i de 1-2 anys fan una sortida a La Granja de Can Pidelaserra.

    

Contacte


 C. Joaquim Blume, 30
 93 588 64 88
 eb.solsolet@ajrubi.cat 
  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0