Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció de comparses El Concurs de comparses de Carnaval 2024, convocat per l'Ajuntament, se celebrarà el dissabte 10 de febrer en el marc de la tradicional rua. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inscripció de comparses

El Concurs de comparses de Carnaval 2024, convocat per l'Ajuntament, se celebrarà el dissabte 10 de febrer en el marc de la tradicional rua.

Els tres millors grups rebran com a premi 1.400 €, 700 € i 400 € (imports bruts) respectivament.

Les comparses que vulguin participar al concurs hauran d’estar formades per un mínim de cinc persones. El jurat les puntuarà segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i els elements complementaris de figuració. Per valorar tots aquests aspectes, el jurat circularà d’incògnit al llarg de l’itinerari, per la qual cosa és aconsellable que els grups facin coreografies i figures en moviment durant tota la desfilada.

Les comparses que estiguin interessades a participar al concurs s’hi han d’inscriure fins al 31 de gener a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o bé a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

   

Bases i inscripció

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
2