Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira de Sant Galderic La fira de Sant Galderic, l'antic patró dels pagesos, organitzada per l’entitat amb el mateix nom, es va celebrar a Rubí per primera vegada l’any 1995. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/fira-de-sant-galderic/@@images/image/preview

Fira de Sant Galderic

La fira de Sant Galderic, l'antic patró dels pagesos, organitzada per l’entitat amb el mateix nom, es va celebrar a Rubí per primera vegada l’any 1995.

Fruit d’una idea sorgida entre la gent del món de l’art i alguns dels pocs pagesos que encara quedaven a Rubí, la fira combina art i productes de la terra. Artesans, artistes i pagesos conformen una fira que guanya visitants a cada edició.

A la fira s'hi poden trobar productes de la gastronomia tradicional, plantes, herbes, fruits secs, vi, fruita, mel, aus i animals, però també ceràmica i pintura de petit format. La Fira de Sant Galderic alimenta cos i ànima.

La Fira de Sant Galderic esta organitzada per l’Associació Sant Galderic Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. 

    

26a Fira de Sant Galderic


Després de dos anys, la Fira de Sant Galderic torna a Rubí en format reduït. Les activitats es concentaran als voltants de l'Antiga Estació. La 26a edició de la fira, arriba amb un format testimonial, adaptat a les mesures de prevenció de la COVID-19 encara vigents.


Mercat d’Art i Artesania
Dissabte 16 d'octubre de 10 a 20 h

  • 17a Fira Retro Clàssic. Pl. Nova Estació
    A càrrec d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí
  • 3a Trobada d'il·lustradores i il·lustradors. Pl. Antiga Estació
  • 1a Mostra d’Art al Carrer. Av. Barcelona
  • Portes obertes al Museu Etnogràfic Vallhonrat. Pl. Montserrat Roig, s/n
    Visites guiades a les 11 h

 

Detall del cartell de la Fira de Sant Galderic

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
4