Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval El Carnaval sempre ha estat un període de transgressió popular i de bogeria festiva. A Rubí, es caracteritza per ser una celebració altament participativa que es viu intensament al carrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carnaval

El Carnaval sempre ha estat un període de transgressió popular i de bogeria festiva. A Rubí, es caracteritza per ser una celebració altament participativa que es viu intensament al carrer.

Programació

Del 8 al 14 de febrer, Rubí viu el Carnaval a través d'una completa programació d'activitats per a gent de totes les edats.

Inscripció de comparses

El Concurs de comparses de Carnaval 2024, convocat per l'Ajuntament, se celebrarà el dissabte 10 de febrer en el marc de la tradicional rua.

Punt Lila

Rubí s’afegeix a la necessitat de donar resposta a les agressions masclistes i LGTBIfòbiques a través del Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques en l’espai públic i contextos d’oci.

Història de la festa

El Carnaval és una celebració profana que ha aconseguit perdurar fins als nostres dies malgrat el seu caràcter transgressor.

Tradicions del Carnaval

La celebració del Carnaval és una suma de tradicions vinculades a la imminent arribada de la Quaresma.