Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festivals Al llarg dels anys, Rubí ha anat sumant festivals i programacions especials a la seva oferta cultural. Aquests abasten des de propostes tan comercials com LOS40 Primavera Pop a d'altres que situen Rubí com un referent cultural internacional, com és el cas de La Nuu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Festivals

Al llarg dels anys, Rubí ha anat sumant festivals i programacions especials a la seva oferta cultural. Aquests abasten des de propostes tan comercials com LOS40 Primavera Pop a d'altres que situen Rubí com un referent cultural internacional, com és el cas de La Nuu.

Teatre sense Teatre

Teatre sense Teatre és un festival organitzat per l’Ajuntament amb el suport de la companyia La Tal adreçat a tot tipus de públics. És el resultat de la combinació de diferents disciplines artístiques, com són el teatre de text, el clown, el circ, la dansa...

Rubí Random Music Festival

El Rubí Random Music Festival, el RRandom, és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme.

LOS40 Primavera Pop

LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment.

La Nuu

La Nuu és el festival de fotografia de Rubí, nascut el 2015 amb la voluntat d’apropar a la ciutadania els actuals corrents de la fotografia d’autor i convertir la ciutat en un lloc de referència d’aquesta disciplina.

Peacock Rubí Art Festival

El Peacock Rubí Art Festival és una mostra col·lectiva d’art contemporani que acull tot tipus de disciplines artístiques, enfocada tant a artistes locals com d’altres llocs.