Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LOS40 Primavera Pop LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

LOS40 Primavera Pop

LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment.

L'esdeveniment se celebra a la ciutat des del 2017 i ha estat sempre un gran èxit de públic, amb xifres d'assistència que volten les 20.000 persones. L'activitat atrau cada any a l'Escardívol molta gent jove i famílies, tant del municipi com d'altres poblacions de l'entorn.

Rubí és una de les ciutats de l'Estat espanyol que acullen aquest macroconcert, juntament amb Madrid i, en edicions anteriors, Màlaga.

Després que l'any passat, amb motiu de la pandèmia, el festival s'hagués de celebrar de forma excepcional a l'amfiteatre del parc del Castell, l'edició 2022 ha recuperat l'escenari habitual de l'Escardívol i, conseqüentment, l’accés gratuït que l’ha caracteritzat des del 2017.

El dissabte 2 d'abril, més d'una vintena d'artistes de gran èxit comercial van actuar a la ciutat:
   

Justin Quiles · Lost Frequencies · Ana Mena · Mau i Ricky · DVICIO · Nil Moliner · Thiago PZK · Marlon · Bombai i David Otero · Álvaro de Luna · Miki Núñez · Lérica · Ainoa Buitrago · Agoney · Leo Rizzi · Walls · The Tyets · Suu · Bounce Twice · Júlia Blum · Samantha · Sara Roy · Lemot

 

 Recorda les millors imatges de l'última edició

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0