Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LOS40 Primavera Pop LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

LOS40 Primavera Pop

LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment.

L'esdeveniment se celebra a la ciutat des del 2017 i ha estat sempre un gran èxit de públic, amb xifres d'assistència que volten les 20.000 persones. L'activitat, d'accés gratuït, atrau cada any a l'Escardívol molta gent jove i famílies, tant del municipi com d'altres poblacions de l'entorn. Rubí és una de les dues ciutats de l'Estat espanyol que acullen aquest macroconcert, juntament amb Madrid.

La setena edició de LOS40 Primavera Pop va tenir lloc el 13 d'abril de 2024 amb la participació dels i de les següents artistes:

Ofenbach · Dani Fernández · Álvaro de Luna · Abraham Mateo · Eugenio i Sebastian Esquivel · Beret · Vicco · Soge Culebra · Charlie USG · Polo Nández · La Beba · Noan · David Otero · Marlon · Depol · Bombai · Marlena · Scorpio · Cloe · Roger Padrós · Paula Koops · Almácor · Paul Thin · Ruslana

   

Els millors moments del concert de 2024


T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
10