Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LOS40 Primavera Pop LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

LOS40 Primavera Pop

LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment.

L'esdeveniment se celebra a la ciutat des del 2017 i ha estat sempre un gran èxit de públic, amb xifres d'assistència que volten les 20.000 persones. L'activitat atrau cada any a l'Escardívol molta gent jove i famílies, tant del municipi com d'altres poblacions de l'entorn.

Rubí és una de les tres úniques ciutats de l'Estat espanyol que acullen aquest macroconcert, juntament amb Madrid i Màlaga.

La quarta edició del festival a Rubí havia de tenir lloc el passat 21 de juny però va ser finalment suspesa en el marc de les mesures preventives per contenir la incidència de la Covid-19.

 

 Recorda les millors imatges de l'última edició 

    

LOS40 Primavera Pop públic

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0