Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt Lila Rubí s’afegeix a la necessitat de donar resposta a les agressions masclistes i LGTBIfòbiques a través del Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques en l’espai públic i contextos d’oci. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Punt Lila

Rubí s’afegeix a la necessitat de donar resposta a les agressions masclistes i LGTBIfòbiques a través del Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques en l’espai públic i contextos d’oci.

L’assetjament físic, verbal o sexual, la intimidació per motius de sexe, orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere, els comentaris ofensius o degradants, insults, tocaments no consentits, etc, són agressions masclistes que cal eradicar amb la implicació de tothom. Aquests comportaments no es poden tolerar.

Amb la voluntat de prevenir i atendre possibles violencies masclistes i LGTBIfòbiques, coincidint amb la rua i el ball de Carnaval, s'instal·larà un Punt Lila on et donaran el suport que necessitis.

 Dissabte 10 de febrer de 18 a 22.30 h 
 Pl. Doctor Guardiet  

Si has viscut o has presenciat alguna agressió i necessites suport, pots contactar amb:

 Telèfon d'emergències: 112
 Policia Local: 93 588 70 92
 Mossos d'Esquadra: 93 581 79 00
 Urgències de Mútua de Terrassa: 93 586 67 03
 Telèfon d'urgències contra la violència masclista: 900 900 120 (24 h els 365 dies de l'any)   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0