Informació plans d'autocontrol i prerequisits
En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre seguretat alimentària que necessites conèixer com a professional d'un establiment minorista d'alimentació.
Inscripció al registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació
Els autocontrols als establiments alimentaris
Els titulars dels establiments alimentaris són els responsables de garantir la higiene i la seguretat dels aliments en les diferents fases de la cadena alimentària, des de la producció primària fins a la venda al consumidor final.
- Models de plans d'autocontrol
- Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació (Publicació de la Diputació de Barcelona)
- Guia de simplificació dels prerequisits en determinats establiments del comerç minorista d’alimentació (Publicació de la Generalitat de Catalunya)
- Guia d’informació d'al·lèrgens en aliments sense envasar en establiments de restauració i comerç minorista (Publicació de la Generalitat de Catalunya)
- Els prerequisits (Publicació de la Generalitat de Catalunya)
Normativa i condicions tècniques dels establiments minoristes d’alimentació
- Fitxes de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments minoristes d'alimentació
- Normativa de seguretat alimentària en l'àmbit del comerç minorista i de la restauració