Informació per a professionalsEls titulars dels establiments d'alimentació són els responsables de garantir la higiene i seguretat dels aliments en les diferents fases de la cadena alimentària, des de la seva producció primària fins a la venda al consumidor final.https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/accions-i-activitats-de-salut-publica/proteccio-de-la-salut/seguretat-alimentaria/informacio-per-a-professionalshttps://www.rubi.cat/ca/temes/salut/accions-i-activitats-de-salut-publica/proteccio-de-la-salut/seguretat-alimentaria/informacio-per-a-professionals/@@images/image/preview
Informació per a professionals
Els titulars dels establiments d'alimentació són els responsables de garantir la higiene i seguretat dels aliments en les diferents fases de la cadena alimentària, des de la seva producció primària fins a la venda al consumidor final.
En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre seguretat alimentària que necessites conèixer com a professional d'un establiment minorista d'alimentació.