Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació plans d'autocontrol i prerequisits En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre seguretat alimentària que necessites conèixer com a professional d'un establiment minorista d'alimentació. https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/accions-i-activitats-de-salut-publica/proteccio-de-la-salut/seguretat-alimentaria/informacio-per-a-professionals/informacio-plans-dautocontrol-i-prerequisits/@@images/image/preview

Informació plans d'autocontrol i prerequisits

En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre seguretat alimentària que necessites conèixer com a professional d'un establiment minorista d'alimentació.

Inscripció al registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació


Declaració responsable 

 
Els autocontrols als establiments alimentaris


Els titulars dels establiments alimentaris són els responsables de garantir la higiene i la seguretat dels aliments en les diferents fases de la cadena alimentària, des de la producció primària fins a la venda al consumidor final.

 

Normativa i condicions tècniques dels establiments minoristes d’alimentació


T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0