Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals d'estiu L’Ajuntament de Rubí vol assegurar que, durant el període d’estiu, tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Casals d'estiu

L’Ajuntament de Rubí vol assegurar que, durant el període d’estiu, tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives.

Amb aquesta finalitat, promou i dona suport a un conjunt d’activitats que han de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta de qualitat. L’Ajuntament de Rubí posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta sigui també assequible a tothom i vetlla perquè s'extremin en tot moment les mesures per preservar la salut dels infants.

Aquest any, més que mai, els infants i joves han de recuperar les activitats en grup i l’aprenentatge en el lleure i la diversió. Aquestes activitats milloren el creixement integral de la persona i, a més, s’aprofita l’estiu per gaudir i aprendre.

 

Casals de juliol

Cada mes de juliol, diverses AMPA i AFA de les escoles públiques de la ciutat organitzen casals d'estiu adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys.