Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals diaris El Servei Socioeducatiu – Casals infantils diaris té con a finalitat oferir recursos fora de l’horari escolar per estimular l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels infants, així com l’adquisició d’aprenentatges bàsics tant de caire relacional com escolar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Casals diaris

El Servei Socioeducatiu – Casals infantils diaris té con a finalitat oferir recursos fora de l’horari escolar per estimular l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels infants, així com l’adquisició d’aprenentatges bàsics tant de caire relacional com escolar.

Per treballar aquests aspectes s’utilitzen recursos de lleure educatiu, es realitzen activitats grupals o individuals, i es treballa amb les famílies i amb els infants. Així mateix es realitza un treball en xarxa i amb la comunitat. Amb les famílies i infants que ho necessiten es realitza un treball educatiu d’acompanyament per tal de compensar les possibles dificultats socioeducatives i promocionar el desenvolupament de  les famílies i dels infants.

Els professionals responsables d’aquest servei són integradors socials, educadors socials, mestres, psicòlegs o pedagogs.

Els objectius que es treballen als casals són:

  • Garantir el desenvolupament i la vinculació del menor impulsant i afavorint la seva autonomia.
  • Acompanyar i reforçar els aprenentatges escolars proporcionant eines d’integració acadèmica d’èxit atenent a les necessitats educatives individuals.
  • Adquisició de vivències enriquidores a partir de la participació a activitats lúdiques i culturals
  • Reforçar la participació a competències parentals, necessàries per a la cura, l’educació i l’acompanyament en el desenvolupament educatiu dels seus fills i filles.

El recurs s’ofereix a infants de 3 a 12 anys de Rubí en horari de 17 a 19 h, amb entrades esglaonades. Cadascun dels casals disposa d’un total de 30 places per dia durant el curs escolar i de 30 places per franja horària durant els períodes vacacionals ─Nadal, Setmana Santa i els darrers dies de juny.

  
Curs 2023-2024


Els casals diaris començaran el dimecres 6 de setembre de 2023

Amb l’inici del curs 2023-2024, el consistori reprèn aquest recurs educatiu per a les famílies a l’Institut Escola Teresa Altet i a l'Escola Montessori.

Tots els grups del Casal Diari tindran com a màxim deu infants que funcionaran com a grups estables.

PREUS:

Modalitat bàsica del servei Casal d'Infants diaris

                     Franja horària 16:30 a 18:00h      Franja horària  16:30 a 19:00h
Infants inscrits 5 dies a la setmana        30,00 €                               52,60 €
Infants inscrits 4 dies a la setmana         24,00 €                              42,00 €
Infants inscrits 3 dies a la setmana         18,00 €                              31,50 €
Infants inscrits 2 dies a la setmana         12,00 €                              21,00 €
Infants inscrits 1 dia a la setmana            6,10 €                              10,50 €

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la Seu Electrònica. Trobareu la informació i l’imprès de sol·licitud d’inscripció en aquest enllaç. La petició s’ha de presentar prioritàriament de manera telemàtica o a l'OAC amb la sol·licitud específica. Per poder fer el tràmit telemàtic, cal que disposeu del certificat electrònic (idCAT o eDNI) o que estigueu donats d’alta al servei idCAT mòbil per identificar-vos. Podeu obtenir l'IdCAT mòbil de forma immediata a través d’aquest enllaç.

Només per a aquelles famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud telemàticament, el tràmit es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, reservant la cita prèviament.

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció. S’informarà la família telefònicament de si ha obtingut o no la plaça sol·licitada i del dia que l’infant podrà començar l’activitat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1