Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals de juliol i agost Cada mes de juliol ─excepcionalment, enguany s'ha ampliat també a l'agost─, diverses AMPA i AFA de les escoles públiques de la ciutat organitzen casals d'estiu adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-destiu-1/casals-de-juliol-i-agost/@@images/image/preview

Casals de juliol i agost

Cada mes de juliol ─excepcionalment, enguany s'ha ampliat també a l'agost─, diverses AMPA i AFA de les escoles públiques de la ciutat organitzen casals d'estiu adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys.

L'oferta d'activitats de casals d'estiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

 

A Rubí s’ofereixen diferents casals distribuïts pel municipi organitzats per l’Associació Compartir, amb un total de 1.050 places al juliol i 240 places a l’agost.

  •  Casals al juliol: del 30 de juny al 31 de juliol

Escola 25 de Setembre, Escola M. Cinto Verdaguer, Escola Montessori, Escola Pau Casals, Escola Ramon Llull, Escola Rivo Rubeo i Escola Teresa Altet.

  •  Casals a l’agost: de l’1 al 28 d’agost

Escola Montessori i Escola Ramon Llull.

 

Horaris


L’horari, tant al juliol com a l’agost, serà de 8 a 14 h amb opció a menjador fins a les 15:30 h.

Entre les 8 i les 8.30 h s’oferirà servei de bon dia i a partir de les 8.30 h es realitzaran les entrades dels diferents grups de manera esglaonada.

 

Places


Cada casal disposa de 30 places setmanals repartides en 3 grups de 10 infants, que corresponen als següents grups d’edat: petits (3-5 anys), mitjans (6-9 anys) i grans (10-12 anys).

Hi ha tres places a cada casal reservades per a infants amb diversitat funcional acreditada. Cada plaça està dotada amb un monitor exclusiu per a l’infant per tal de garantir totes les mesures higiènico-sanitàries que requereix la situació.

Caldrà un mínim de 5 infants per obrir els grups d’edat i per oferir el servei de menjador de cada grup.

 

Preus


  • Primera setmana: 28 euros
  • Resta de setmanes: 35 euros la setmana
  • Menjador: 19,15 € la primera setmana, 24 € la resta
  • Menjador esporàdic: 6 €/dia

Tots els preus estan ja bonificats per l’Ajuntament de Rubí, que assumeix el 84% del cost dels casals atesa la situació excepcional i en previsió de les dificultats econòmiques en les quals es poden trobar les famílies.

 

Preinscripció tancada


Cada infant es podrà inscriure com a màxim a dues setmanes. Es podran ampliar sempre i quant hi hagi vacants a la setmana desitjada.

La preinscripció es fa de forma telemàtica. L’enllaç telemàtic estarà actiu del 3 al 9 de juny, ambdós inclosos.

S'atendran les preinscripcions per ordre d'arribada de les peticions (formularis emplenats).

La preinscripció és sense pagament, que s’efectuarà quan es formalitzi la matrícula.

Una vegada feta la preinscripció, rebreu un correu electrònic confirmant si disposeu de la plaça seleccionada i amb la informació per a realitzar la matrícula, que es farà del 15 al 19 de juny, també telemàticament.

Més informació:  o trucant al 93 597 14 28.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0