Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola Oficial d’Idiomes L’EOI de Rubí és un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns que imparteix els cursos d’ensenyaments especialitzats regulats per la Llei orgànica d’educació (LOE) i la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Escola Oficial d’Idiomes

L’EOI de Rubí és un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns que imparteix els cursos d’ensenyaments especialitzats regulats per la Llei orgànica d’educació (LOE) i la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

Els idiomes que s’hi imparteixen són l’anglès i el francès. El pla d’estudis s’estructura en tres nivells (bàsic, intermedi i avançat), d’acord amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència, i pretén capacitar l'alumnat en l'ús efectiu de l'idioma com a vehicle de comunicació general:

  • Anglès: nivells bàsic (A1, A2), intermedi (B1, B2) i avançat (C1)
  • Francès: nivells bàsic (A1, A2) i intermedi (B1, B2)

Per assolir aquesta finalitat, a les EOI es treballa per tal que l'alumnat:

  • Adquireixi les habilitats bàsiques receptives i productives, tant del llenguatge oral com de l'escrit.
  • Desenvolupi estratègies comunicatives en diferents àrees de comunicació.
  • Desenvolupi estratègies per a l'aprenentatge autònom i continu de llengües, que puguin facilitar l'ús de l'idioma en l'exercici d'activitats professionals i en altres àmbits de la cultura o d'interès personal.
  • Desenvolupi actituds positives envers la diversitat lingüística i el pluralisme cultural del món actual.

Per accedir als ensenyaments d’idiomes en les EOI cal tenir 16 anys complerts l’any que es comencen els estudis. També hi poden accedir els més grans de 14 anys per seguir els ensenyaments d’un idioma diferent del cursat a l’ESO.

La preinscripció, unificada per a totes les EOI de Catalunya, es formalitza per Internet en els terminis establerts, normalment els primers dies de setembre. Cal informar-se a la pàgina web d’aquest terminis. Aquests centres també gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats, que són reconegudes arreu de l'Estat espanyol ─són les úniques oficials─ i es poden obtenir tant en convocatòria oficial com en convocatòria lliure. També imparteixen cursos monogràfics de millora de l’expressió oral.

Per a més informació, pots accedir a la pàgina web de l'escola, trucar al 93 554 27 99 o enviar un correu electrònic a eoirubi@xtec.cat. L'EOI de Rubí està ubicada a l'INS Duc de Montblanc (av. Can Fatjó, 134).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0