Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers d'instrument Has pensat mai a tocar la flauta travessera? I el saxo? O potser un instrument de corda? https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallers d'instrument

Has pensat mai a tocar la flauta travessera? I el saxo? O potser un instrument de corda?

cursos_individuals_cap_web.jpg

 

L'Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés t'ofereix la possibilitat de provar aquell instrument que sempre has volgut tocar a un preu reduït, durant dotze sessions.

No ho deixis escapar!

Per a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 7 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del saxo, la flauta travessera, el cant clàssic (a partir de 16 anys) o el violí.

Les classes seran individuals, tindran una durada de 30 minuts setmanals i el preu mensual serà de 20,05 €, menys de la meitat del preu habitual.

Promoció vàlida per a noves inscripcions. L'alumnat actual que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que està cursant actualment.

 

Calendari i inscripció


Les dotze sessions començaran el 22 de gener i finalitzaran el 26 d'abril*. La inscripció es pot tramitar en aquest enllaç a partir del dia 15 de gener.  Places limitades que s'assignaran per ordre de sol·licitud.

* Un cop passat el 26 d'abril es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció en aquests tallers no garanteix en cap cas una plaça al centre per al curs 2024-2025.

 

Lloguer d'instrument


En cas de no tenir un instrument propi, l’escola pot ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als i les estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els tres mesos que dura la proposta. Aquesta opció estarà disponible fins a esgotar les unitats del banc d'instruments del que disposa el Centre.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
1