Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers d'instrument https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Tallers d'instrument

cursos_individuals_cap_web.jpg

 Partitura Has pensat mai a tocar la bateria?

 Partitura I el saxo?

 Partitura O potser un instrument de corda?

L'Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés t'ofereix la possibilitat de provar aquell instrument que sempre has volgut tocar a un preu reduït durant dos mesos.

No ho deixis escapar!

Per a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del violí, la viola, el violoncel, el trombó, el saxòfon, la flauta travessera o la bateria.

Les classes seran individuals, tindran una durada de 30 minuts setmanals i el preu mensual serà de 20,05 €, menys de la meitat del preu habitual.

Promoció vàlida per a noves inscripcions. Els alumnes actuals que vulguin beneficiar-se de la promoció hauran de triar un instrument diferent del que estan cursant actualment.

Calendari i inscripció


Començaran el 15 d'abril i finalitzaran el 15 de juny*. La inscripció es pot tramitar en aquest enllaç.  Places limitades.

* Un cop passat el 15 de juny es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció en aquests tallers no garanteix en cap cas una plaça al centre per al curs 2021-2022.

Lloguer d'instrument


En cas de no tenir un instrument propi, l’escola ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els dos mesos que dura la proposta.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0