Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers d'instrument https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallers d'instrument

cursos_individuals_cap_web.jpg

 

L'Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés t'ofereix la possibilitat de provar aquell instrument que sempre has volgut tocar a un preu reduït, durant dotze sessions.

Ara és el moment!

Per a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 7 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del saxo, la flauta travessera, el cant clàssic, el violí o la bateria.

Les classes seran individuals, tindran una durada de 30 minuts setmanals i el preu mensual serà de 20,05 €, menys de la meitat del preu habitual.

Promoció vàlida per a noves inscripcions. L'alumnat actual que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que està cursant actualment.

 

Calendari i inscripció


Les dotze sessions començaran el 22 de gener i finalitzaran el 26 d'abril*. La inscripció es pot tramitar en aquest enllaç a partir del dia 15 de gener.  Places limitades que s'assignaran per ordre de sol·licitud.

* Un cop passat el 26 d'abril es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció en aquests tallers no garanteix en cap cas una plaça al centre.

 

Lloguer d'instrument


En cas de no tenir un instrument propi, l’escola pot ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als i les estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els tres mesos que dura la proposta. Aquesta opció estarà disponible fins a esgotar les unitats del banc d'instruments de l'escola.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0