Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de Teatre Musical https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Curs de Teatre Musical

Curs Musical Promo

L'Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés organitza un curs de repertori de Teatre Musical. 

Comptarem amb uns convidats de luxe: l'Oriol Burés Ricart i la Sylvia Parejo López, dos excel·lents artistes que han format part d'un gran nombre de musicals com per exemple, el Rei Lleó, Els Miserables, La Jaula de las Locas, La família Adams... entre d'altres i, actualment, treballen junts al musical Cantando bajo la llúvia. L'acompanyament al piano anirà a càrrec del nostre professor Eduard Sáez Palenciano.

Aquest curs té una durada de 12 sessions que seran els dimarts de 19.30 h a 21.00 h a les aules de l'edifici Escardívol. Està dirigit a totes aquelles persones, a partir de 15 anys, que estiguin interessades en el món del teatre musical i no és imprescindible tenir coneixements previs.

No ho deixis escapar!

 

Calendari i inscripció


Començaran el 18 de gener i finalitzaran el 5 d'abril*. La inscripció es pot tramitar en aquest enllaç.  Places limitades que s'assignaran per ordre de sol·licitud.

El preu mensual és de 25 €.

* Un cop passat el 5 d'abril es tramitarà automàticament la baixa del centre. La inscripció en aquests tallers no garanteix en cap cas una plaça al centre per al curs 2022-2023.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0