Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles a "El Vallès Educa" El programa "El Vallès Educa" de Canal Terrassa, nascut per divulgar la tasca de la comunitat educativa a la comarca, ha dedicat alguns dels seus reportatges a centres educatius de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles a "El Vallès Educa"

El programa "El Vallès Educa" de Canal Terrassa, nascut per divulgar la tasca de la comunitat educativa a la comarca, ha dedicat alguns dels seus reportatges a centres educatius de Rubí.

El compostador de l'Escola Maristes (26 de juny de 2018)


Un compostador es converteix en el projecte de l'alumnat de cicle superior de l'Escola Maristes.

 

Escape room pel medi ambient (15 de maig de 2018)


L'Escola Rivo Rubeo participa d'un escape room mediambiental proposat per l'Ajuntament amb la finalitat d'aprofundir en la importància de seleccionar els residus; fomentar el compromís actiu de l'alumnat amb el medi ambient i promoure que els nens i nenes traslladin a la seva llar els aprenentatges adquirits.

 

La Serreta visita el CTR (24 d'abril de 2018)


Els i les alumnes de 3r d'ESO de l'Institut La Serreta visiten el Centre de Tractament de Residus (CTR) del Vallès Occidental, on coneixen quin és el procés que viuen els residus després de la seva recollida.

 

Consciència fonològica (16 de gener de 2018)


Una visita als i les alumnes d'educació infantil de l'Escola Pau Casals serveix per parlar de la consciència fonològica i comprovar la importància de programar-la, els seus beneficis i com podem afavorir el desenvolupament educatiu dels infants.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0